Sümeg Trail 2016

2016.szeptember 10-én rendeztük meg első terepfutó versenyünket a Térségi Vállalkozók Egyesületének segítségével.

Egy nagyon jól sikerült első verseny volt 271 indulóval, csodaszép idővel, elégedett futókkal és látogatókkal, néhány apró bakival.

A helyezettek kategóriánként:

Csemege 1,4 km:

  1. Nánási Máté 6.31,  2. Pupos Dorina 6.42   3. Lents Barnabás 6.51 

Csípős 7.5 km:

45 feletti nő:

  1.  Réffi Tünde 51.36    2. Hegedűs Anikó 55.49    3. Tobakné Bella Mária 55.53

45 alatti nő:

  1. Woki Edina 45.15  2.Kertész Kata 46.16   3.Balassa Anikó 49.42

45 feletti férfi:

  1. Telek András 35.39   2.Somogyi Károly 37.56     3. Szabó Ferenc 42.54

45 alatti férfi:

  1. Illés Mátyás 34.44   2. Dr. Korin Balázs 40.26    3. Szávai Zoltán és Husztor Ferenc 41.21

Erős 21km:

45 feletti nő:

  1. Gazda Rita 1.59      2. Németh Ágnes 2.12     3. Dr. Kovács Éva 2.14

45 alatti nő:

  1. Herczku Tímea  1.20       2. Kersner Krisztina 1.47       3. Gyalog Bernadett 1.59

45 feletti férfi:

  1. Nagy Miklós 1.15.25  2. Deák József 1.15.27    3. Babits Egon  1.51.06

45 alatti férfi:

  1. Bolhási Ákos 1.14.57    2. Tomböly Dávid 1.14.58     3. Juhász Péter 1.15.06.

 

Visszajelzések a versenyről:

:o) Kritizálni nem szeretnék, igazából nincs is mit, inkább észrevételem lenne.
Ha megoldható lehet, hogy a rajtot én “kihoznám” a térről az utcára, szerintem nem szerencsés “kanyarral indítani” a versenyt. Ráadásként ott árnyékban lehetne várakozni a rajtig ami a tegnapi aszaló melegben jól jött volna.
A beszédek ideje – bár elvileg így volt jelen a legtöbb ember – szerintem nem a bemelegítés és a rajt között van. 
Lehet, hogy szerencsésebb lenne a három távot külön-külön indítani így kevesebb a kerülgetés és így kisebb a sérülés esélye.
A rajtszám anyaga nem volt túl strapabíró, elég hamar a kezemben kellett vinnem ami nem volt túl kényelmes (többször is megpróbáltam visszatűzni, de mindig megadta magát) 
Nekem ez volt az első nem városi versenyem így kicsit aggódtam az útvonal kijelölése miatt, az egyik tábla majdnem meg is viccelt, de ezzel lehet, egyedül voltam, szerencsére nem engedték, hogy eltévedjek. :o)
Az biztos, hogy én nagyon jól éreztem magam, a “díszlet” pazar volt, kellemesen elfáradtam és már most tudom, hogy jövőre újra ott a helyem!
Tóth-Csombók Viktória (Veresegyház)

Mátyás Illés Remek verseny volt, köszönök mindent!

Erika Nyakas Számomra az egész verseny az elejétől a végéig pozitiv èlmèny volt!!Nagyon-nagyon figyelmesek voltatok,látszott hogy a verseny tényleg rólunk futókról,ès nem a piszkos anyagiakról szólt ?Irtó kedves volt mindenki!!!A gulyás fenséges volt!!Biztos nevezők vagyunk a jövő évi versenyre is!!! ?

Herczeg-Tóth Edit A tegnapi verseny remek volt,pozitív élményekkel tértem haza!Figyelmes,kedves volt mindenki,szuper programokkal ?Köszönet es gratula a szervezőknek!

Márta Tarjány Remek szervezés,sok kedvességet és figyelmességet kaptunk.A bemelegítés szuper volt,mindent köszönök.Jövőre újra jövök.

D Horváth Krisztián  ?. Köszönjük jó volt az egész család nevében . Más versenyeknél is van apróbb hiba , de mi futni és jól érezni megyünk nem kritizálni . Így tovább !!! Jövőre is megyűnk  ? ? ?

Fekete Márta Nagyon jó volt, gyönyörű helyen! Minden percét élveztem! Mind a rendezők, mind a versenyzők nagyon jófejek voltak, tényleg remek volt!  ?

Tóthné Rossu Szilvia Az egész család futott, nagyon jól éreztük magunkat! 🙂 Nagyon jó volt a szervezés, köszönjük a sok finomságot! 🙂 És külön köszönet a névre szóló rajtszámért! Jövőre is biztos indulunk! 😉

Endre Németh Köszönet az élményért ! Én nem éreztem hogy problémák lettek volna. Drukkolok hogy jövőre is sikerüljön megszervezni ezt a csodálatos eseményt ami az egész családnak tökéletes időtöltés.
Köszönet a nagyszerű városnéző túráért is.

Renata Töreky Ugyan tegnap mar elmondtam: nagyon jo szervezes volt! A 21 km es palya megerolteto volt, de csodaszep! Kulon koszonet hogy benne volt a Feherkovek:) nekem a frissites szuper volt kulonosen a paradicsomot ertekelem en szemely szerint! Na meg azt, hogy vegre ennyi reg nem latott ismerossel talalkozhattam!Csodas elmenyekkel lettunk gazdagabbak, Koszonom:-)jovore ?✌?

Szalkai Zsolt Sziasztok! Sok terepfutó versenyen voltam az idén, de meg kell vallanom ez a rendezvény nagyon jó volt és nálam az első 4 ben foglal helyet. De jövőre ha lehet több szalagot tegyen ki a István Kustos barátom, mert a következő közös futásunkon rálépek a sarkára! Köszönöm, hogy itt lehettem. Köszönet minden szervezőnek és segítőnek aki segítette ezt a rendezvényt! Jövőre pedig folytatást remélek . 😀

Sziasztok! Örülök h.részt vehettem a versenyen. Remélem hagyomány lesz belőle. Szeretném egy észrevételemet megosztani Veletek a jövőre nézve. Én az erős távon indultam és főként bent az erdőben nagyon nehezen lehetett észrevenni a szalagokat. Ne spóroljatok a szalagokkal, legyen kicsivel több és főként hosszabb. Ha libeg-lobog sokkal szembetűnőbb, tuti senki nem fog rossz irányba futni. 
Még azt szeretném tudni, h.az időeredményeket és a fényképeket mikorra várhatjuk? Előre is köszönöm. Kersner Kriszti

Rita Gazda jól volt kijelölve szerintem, az út meg nem tehetett róla, hogy folyton emelkedett…… ügyesen megszerveztétek és felügyeltétek, annak ellenére, hogy az első volt! köszönjük!

Kata Kertész

szeptember 11., 13:06 · Jó kis versenyt hoztatok össze így elsőre! Remek emberek, jó hangulat, csodaszép érem (a befutóérmek is!), a vàrban futni pedig igazi élmény volt!! Köszönöm szépen!  ? ❤️

Sziasztok! A versenyhez, rendezvényhez gratulálni szeretnék, ahhoz képest, hogy elsőnek volt megrendezve, szinte tökéletesre sikerült! A pálya szalagozása és kijelölése is szuper volt, és egyértelmű, nem tudom, hogy hogyan lehetett eltévedni, figyelmetlenségből talán.. a futás utáni “programok”, szuper hangulatot csináltak, a rendezők és az emberek annyira kedvességgel álltak a nekik szinte idegen emberekhez, hogy az hihetetlen. Versenyen régen találkoztam ennyire mindenre odafigyelő, kedves, mosolygós és barátságos rendezőkkel! Már várom, hogy jövőre is megrendezésre kerüljön, és talán akkor már a 21km-t is bevállalom!:) Egyébként rengeteg ismerősömnek eldicsekedtem az élményeimet és a tapasztalataimat, szóval jövőre eddig +5 fővel min. fogok érkezni? Köszönöm ezt az oriási pozitív élményt nektek.
És még egy kérdésem lenne, hogy a képek mikorra várhatóak?:) Csóka Laura

Az érmek egy része
Elölnézettből az erős távon indulók érme
Csemege, csípős és erős táv befutóérmei
A csípős táv helyezettjének érme

Kiss László fotóösszeállítása: